Mijn favorieten

Ontdek de voordelen van een NVM Aankoopmakelaar van De Heer Makelaardij 

Overweegt u een woning te kopen? Neem uw eigen NVM-makelaar mee.

Een woning kopen is waarschijnlijk een van de duurste uitgaven in uw leven. Zo’n uitgave moet dan wel goed zijn. Een kat in de zak is geen optie. Schakel voor de aankoop dan ook een deskundige in: Arno Weidema, uw eigen NVM-Aankoopmakelaar behartigt úw belangen. Met ruim 20 jaar ervaring in de vastgoedsector van Haarlem en omstreken kent hij de markt als geen ander.

Bij het kopen van een woning kan veel mis gaan. Uw aankoopmakelaar voorkomt dat u teveel betaalt, adviseert u over onverwachte of onbekende juridische aspecten en geeft zijn oordeel over de bouwkundige staat en onderhoudstoestand van de woning.

Voorkom een kat in de zak of dat u teveel betaalt, daar is het kopen van een woning een te grote uitgave voor. De aankoopspecialist van De Heer Makelaardij houdt zich dag in dag uit bezig met de woningmarkt en zorgt ervoor dat u na de aankoop ook echt kunt genieten van uw nieuwe huis.


Zeven redenen om nu een huis te kopen:

1 De hypotheekrente staat historisch laag. Hierdoor kan je zeer goedkoop geld lenen.Leuk huis gezien neem je eigen aankoopmakelaar Haarlem mee.

2 De woningmarkt trekt stevig aan. De prijzen stijgen snel en de woningen worden binnen een paar weken verkocht. 

3 Kopen is en blijft goedkoper dan huren. Huren in de vrije sector is in Haarlem en Zuid-Kennemerland al duur en wordt door het loslaten van een maximale huurverhoging steeds duurder. Over een periode van 30 jaar kunnen de huren meer dan verdubbelen.

4 Door een woning te kopen bouw je aan je eigen toekomst. Met het kopen van een woning heb je voor zowel de korte als lange termijn stabiele en lagere woonlasten dan bij huur.

5 Met de huidige hypotheekregels begin je direct met aflossen van de hypotheek. Hierdoor wordt het risico dat je je huis niet kan verkopen vanwege een hogere hypotheek met de jaren kleiner.

6 Op langere termijn wordt een eigen huis meer waard en blijkt het een van de beste, waardevaste investeringen die je in je leven kan doen. Over de winst die je op de verkoop van je eigen woning maakt, hoef je geen belasting te betalen.

7 Een eigen huis bezitten is gewoon leuk! Een eigen huis kan je geheel naar je eigen idee verbouwen en inrichten.