Mijn favorieten

Verkoop

U wilt uw woning verkopen?

Bij de verkoop van uw woning nemen wij u alle zorg uit handen. Wij zijn er om voor u het best mogelijke resultaat te realiseren: de hoogste prijs tegen de beste voorwaarden. Ook zijn wij er om te voorkomen dat er zich tijdens of na de verkoop onverwachte en/of onaangename ontwikkelingen voordoen. Bijvoorbeeld doordat een koper zich beroept op onjuiste informatie of dat de zaken, door onvoldoende ervaring of actuele kennis, juridisch toch niet zo goed waren vastgelegd.

Graag komen wij bij u langs om het hele verkooptraject met u door te nemen. Indien u ons de verkoopopdracht gunt zal deze schriftelijk worden vastgelegd, zodat altijd volledig helder is wat we met elkaar hebben afgesproken. Door gebruik te maken van onze eigen uitgebreide vragenlijst bij verkoop weet u zeker dat u voldoet aan uw wettelijke informatieplicht jegens de koper.

Wij nemen voor u en kandidaat-kopers alle tijd en geven antwoord op alle vragen. Wij geloven in een rustige bezichtiging van de woning met kandidaat-kopers en reserveren hier dan ook ruim de tijd voor. Na bezichtiging zullen wij u laten weten hoe deze is verlopen. Wij nemen regelmatig de stand van zaken met u door en passen, indien nodig, de verkoopstrategie aan.

Uniek is onze gratis Open Huis-service: Iedere 1e zaterdag van de maand organiseren wij een Open Huis waar u zonder extra kosten aan mee kunt doen. Wist u dat in meer dan de helft van alle verkopen de 1e bezichtiging heeft plaatsgevonden tijdens een Open Huis. Voor serieuze woningzoekers is een Open Huis aantrekkelijk omdat ze in korte tijd en zonder afspraak een flink aantal woningen kunnen bekijken en zonder dat ze hiervoor vrij hoeven te vragen van hun werk. 

Bel voor een vrijblijvend informatiegesprek over onze mogelijkheden en voorwaarden: tel. 023 - 525 99 00.